maanantai 13. joulukuuta 2010

Maanantaina 13.12.10

Huhu! En voi muuta sanoa. Maanantait alkavat aina vähän nihkeästi; ei jaksaisi herätä kellon soittoon ja tekisi mieli vain kääntää kylkeä moisen laitteen soidessa!
Mutta onneksi heräämistä auttaa se, että tietää pääsevänsä kouluun (kuinka moni TEISTÄ pystyy sanomaan noin??;)). Takana ihan mielettömän hauska päivä taas.
Aamu aloitettiin monologien kimpussa ja kyllä niistä oikeasti on nyt jo muovautunut todella vaikuttavia teoksia. Prosessi on siis kaikilla käynnissä, eikä sitä käy estäminen.

Iltapäivällä suunnistettiin akrobatian tunnille, mutta tällä kertaa oli tiedossa jotakin uutta: Ryhmä- ja pariakroa! Sitä kun on nähnyt sivusta monia taitureita vääntämässä pyramidia ja kaiken maailman erilaisia asetelmia, oli kivaa päästä kokeilemaan niitä nyt ihan itse! Lämmittelynä toimi karhunpaini (erittäin pelottavan tuntuista, mutta hyvännäköistä) ja lentokoneella lentäminen. Katsokaa googlesta, jos ette tiedä mitä tarkoitan;)) Lopputunnista pääsimme kahdessa ryhmässä kokeilemaan opettajan opastuksella joitakin muodostelmia, jotka ovat liian monimutkaisia tähän selitettäväksi. Ensiviikolla saadaan ehkä kuvia kehiin. Hauskaa kuitenkin oli ja opettajan kanssa vielä lopussa puhuttiin, kuinka kehitystä viime syksystä on tapahtunut aivan valtavasti,jes!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti