maanantai 7. helmikuuta 2011

Tiistaina 1.2.2011

Tiistaiaamu lähti mukavasti käyntiin jälleen hauskaakin hauskemman pyörylän merkeissä. Harmi vaan, että pyörylän peluu loppuu ensi viikon jälkeen jakson vaihtuessa, joten nyt on otettava kaikki irti vielä viimeisistä pelihetkistä!
Työskentelimme Jeven avustuksella kolmen hengen kohtausten parissa. Omasta ryhmästäni puuttui yksi henkilö, joten meidän piti keksiä muuta tekemistä. Uusia toimivia kohtauksia on välillä vaikeaa keksiä, ja tällä kertaa kuningasideat olivat todella vähissä. Siispä kirjoitimme lorvailun jälkeen vihdoin räpin opettajallemme. Siitä tulikin aika hyvä, tai ainakin todella huvittava...
Iltapäivällä oli monologidemon vuoro. Sydän hakkasi ainakin kahta sataa, mutta olo oli silti varma ja hyvä. Jokainen teki monologinsa vuorollaan, ja koko demo kesti noin kaksi tuntia. Hiukset ja kasvot märkinä jokainen pisti parasta pöytään. Ja jokainen onnistui. Joillain oli kaksikin tekstiä prosessoitavana, ja mielestäni kaikki tekstit olivat mielenkiintoisia, toiset itkettivät ja toiset naurattivat. Itsestäni tuntui, että omat monologit olisivat tietysti voineet mennä paremmin, mutta oppimassahan tässä vasta ollaan. Jälkikäteen olo oli joka tapauksessa tyytyväinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti