keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Torstai 9.2.2012

Aika rientää, ja taas yksi jakso loppuu. Ja niinpä loppuivat jakson demotkin akrobatialla. Kummankin ryhmän huimapäät hyppelivät ja kierivät kuin väkkärät juhlasalissa, mikä oli varsin huiman näköistä touhua. Mutta hyvinhän se meni, jos ei ihan täysin kunnialla, niin ainakin hyvällä huumorilla ja asenteella, ja vahinkosaldoksikin jäi vain yksi murjottu jalkapöytä :).
Oma saldoni päivän osalta oli puolestaan tanakka tömäys jo valmiiksi vialliseen pääkoppaan puhetekniikan tunnilla. Kun usein kuulee sanottavan, että nuoret, kokemattomat näyttelijät karsastavat fyysistä kontaktia, niin hyvänä harjoittelukeinona asian korjaamiseksi voi suositella vauhdikasta alkulämmittelyä fyysisen pallopelin kanssa, varsinkin kun kyseiseen aktiviteettiin yhdistetään villasukat, äskettäin vahattu iso parkettilattia sekä opiskelukaverin olkapää. Opiskelukavereiden olkapäiden hyödyllisyyttä ei muuten yleisestikään ottaen kannata unohtaa.

Niin, ja olihan meillä sitten Komediateatterin oma Heikki Railevirta tuuramassa näyttelijäntyössä, mutta ei siitä sen enempää, sanoi hän viekkaasti... (Kiitos, Heikki, tunneista tosin!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti