tiistai 1. maaliskuuta 2011

Maanantaina 21.2.2011

Tanssitunneilla viimeistään heräsi uuteen viikkoon, kun alkulämmittelyn ja tekniikkaharjoitusten jälkeen treenattiin vielä vatsa- ja selkälihaksia. Myös hauikset ja ojentajat pääsivät töihin treenissä. Kannatus on yksi tanssin tärkeimmistä asioista, keskivartalo ei saa lörpsähtää, ja siksi onkin tärkeää vahvistaa keskivartalon lihaksia. Myös jalkojen asennon kanssa saa olla todella tarkkana.
Harjoittelimme tulevaa tanssidemoa, joka on aika urheilumainen. Ainakaan koreografia ei ole liian vaikea hallittavaksi. Harjoittelu oli hauskaa, ja tuntien jälkeen olo oli virkeä ja lämmin.
Iltapäivän vietimme Jyrkin tutussa seurassa prosessia dialogeihin etsien. Jos monologi oli haastava prosessoida, niin dialogi se vasta haastavaa onkin! Ainakin itselleni on vaikeaa kärsivällisesti etsiä prosessia, ja varsinkin, kun dialogin pitäisi toimia toisen ihmisen kanssa, jolla on oma prosessinsa meneillään.
Kärsivällisyys kuitenkin palkitaan, siitä voimme olla varmoja. Mielenkiintoista on se, mihin prosessi vie. Sitä ei voi kukaan edeltä käsin tietää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti