torstai 18. marraskuuta 2010

Tiistaina 16.11.2010

Huh huh! Liikuntapainoitteinen päivä takana ja olo sen mukainen...eli siis aivan mahtava! Tiistai aloitettiin taas tanssilla ja on hienoa huomata, kuinka kaikki kehittyvät koko ajan aivan valtavasti. Alkaa jo ihan pyörryttää kaikki koreografia ja musiikki:D Vähän voi havaita syysväsymystä kanssaihmisissä, mutta ei se silti tahtia haittaa. Päinvastoin! Tuntuu hyvältä, että pimeyden ja kylmyyden keskellä saa niin paljon energiaa siitä, että koko ryhmä yhdessä liikkuu ja tekee.

Jyrki Nousiainen puhui taas viisaita näyttelijäntyön tunnilla, eikä liikkuminenkaan jäänyt välistä. Vaikka ei ole edes lunta maassa, niin mehän otimme jo varaslähdön hiihtämiseen. Tosin ilman suksia, sauvoja ja sitä lunta. Salin lattia toimi hyvin latuna ja kuvitellut sukset liukuivat hyvin...no ainakin melkein. Huomenna varmasti paikkoja särkee, mutta sehän on vain sitä HYVÄÄ kipua. Eli suunta kohti huomista ja uusia kip.. juttuja ;)

P.S. Koittakaapa kukin kohdallanne laulaa "Taivas on sininen ja valkoinen" ja juosta paikoillanne samaan aikaan! (vinkki:KAIKKI lähtee keskustasta)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti